Hoe werken wij?

U maakt een telefonische afspraak of u komt tijdens ons open spreekuur om 10.00 uur.

Eerste afspraak

Direct bij de eerste afspraak inventariseren we samen uw wensen. Daarna bepalen we de mogelijkheden voor uw nieuwe gebitsprothese. Ook de verdere planning brengen we in nauwe samenspraak in kaart. Daarbij maken wij voor u de kosten inzichtelijk, ook met betrekking tot uw zorgverzekeraar.

Uw inspraak is van groot belang voor een optimaal eindresultaat; zo gaan wij bijvoorbeeld pas verder na de pasfase nadat u daadwerkelijk 100% tevreden bent over het esthetische aspect .

Open spreekuur en op afspraak

U kunt met uitzondering van vrijdag iedere werkdag zonder afspraak om 10.00 uur terecht tijdens ons open spreekuur. Dit is altijd kosteloos. Voor behandeling en/of meer uitgebreide consulten is het maken van een afspraak gewenst.

Planning en nazorg

Nadat uw gebitsprothese aangemeten en gepast is, volgt er bij plaatsing van het eindresultaat een duidelijke gebruikersinstructie ook met betrekking tot de nazorg.
Wij geven altijd de garantie dat u bij klachten en dergelijke terug kunt komen. Dit consult is gratis.

U kunt met uitzondering van vrijdag iedere werkdag zonder afspraak om 10.00 uur terecht tijdens ons open spreekuur. Als u op een ander tijdstip wilt langskomen, kunt u een afspraak maken.

Deze service/garantie bestaat zolang u uw gebitsprothese draagt.

Contact

Independent Tandtechniek
Laan van Meerdervoort 1346
2555 CH Den Haag
Tel. 070 39 11 999

Copyright © 2019 IndepenDent tandtechniek. Alle rechten voorbehouden
Realisatie door Joomlapartner